Sorteer op

Friese kaart Fryske kaartsjes

Kaarten met Friese tekst

Voor iedereen die een Fries een kaart in de eigen taal wil sturen. Deze Friese kaarten zijn bedacht en ontworpen door Ellen Draaisma. Ze zijn grappig, lief, oprecht en kleurrijk.

Friese kaarten met een oprechte en liefdevolle boodschap zijn een unieke manier om iemand te feliciteren bij een geboorte of om sterkte te wensen in moeilijke tijden.

Deze kaarten zijn geillustreerd door Ellen en worden lokaal gemaakt in een kleine oplage. Het natuurpapier geeft de kaarten een authentieke uitstraling en de kleurrijke en grappige illustraties maken de kaarten extra bijzonder. Deze prachtige kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Ny-Na in de Sint Jacobstraat.

De kaarten zijn geschreven in de Friese taal, wat een extra speciaal gevoel geeft aan de boodschap, omdat de moedertaal van de ontvanger wordt gebruikt. Of het nu gaat om een gefeliciteerd met een geboorte of een Friese condoleance, deze kaarten zijn een prachtig manier om je emoties te uiten.

Met een knuffel of een hartelijke groet, deze kaarten zijn een mooie manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dus als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, of gewoon een manier om iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft, dan zijn deze Friese kaarten met een bijzondere boodschap een geweldige keuze.

 

 

Kaartsjes mei Fryske teksten

Foar elkenien dy 't yn de memmetaal in moai en orizjineel kaartsje stjoere wol. Dizze Fryske kaarten binne betocht en makke troch Ellen Draaisma. Grappich, leaf, oprjocht en kleurryk.

Friese kaarten mei in oprjochte en leafdefolle boadskip binne in unyk manier om ien te felisitearjen by in geboart of om sterkte te winskjen yn drege tiden.

Dizze kaarten binne yllustrearre troch  Ellen en wurde lokaal makke yn in lyts oplage. It natuerpapier jout de kaarten in autentike útstrieling en de kleurrike en grappige yllustraasjes meitsje de kaarten ekstra bysûnder. Dizze prachtige kaarten binne ek te keap by Ny-Na yn de Sint Jacobstraat.

De kaarten binne skreaun yn it Frysk, wat in ekstra spesjale gefoel jout oan de boadskip, om't de memmetaal fan de ûntfanger brûkt wurdt. Of it no giet om in gefeliciteerd mei in geboart of in Fryske condoleance, dizze kaarten binne in prachtige manier om dyn emoasjes út te drukken.

Mei in knuffel of in hertlike groet, dizze kaarten binne in moaie manier om ien te litten witte datst oan him of har tinke. Dus as jo op syk binne nei in unyk en persoanlik kado, of gewoan in manier om ien te litten witte datst om him of har

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2023 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel