Waar ben je zonder beeldmerk?

Als bedrijf of organisatie kun je er niet zonder, een eigen logo.

Een logo geeft jouw identiteit weer, het is de eerste indruk die klanten krijgen. Heb je wel eens een quiz gedaan waarbij je logo’s moest herkennen? Dan is het je vast opgevallen dat ze vaak eenvoudig van vorm zijn en de kleur heel bepalend is. Zo hoort bij cola voor mij de kleur rood, terwijl het glas zich vult met bruine vloeistof en werkt een Zweeds interieurbedrijf met geel en blauw uit de nationale vlag. Die kleuren zijn in mijn brein voor altijd met dit bedrijf verbonden. Dat hebben ze goed voor elkaar gekregen.

OUT OF THE BOX

Als je een logo nodig hebt, passend bij jouw bedrijf, dan is Ellen wellicht de persoon voor de klus. Met oog voor detail, out of the box-creativiteit en gevoel voor kleur weet ze een ontwerp te maken dat perfect bij jou past. Of je nu een vrolijk gekleurd logo wilt of liever iets dat strak en zakelijk oogt, Ellen heeft kijk op de vele aspecten van logo design. 

 

Je kunt bij EllenStyll een logo laten ontwerpen voor € 275,00 exclusief BTW. 

Dit logo komt samen met jou tot stand. Naar aanleiding van jouw wensen zal ik een aantal schetsen voorleggen en ga ik de beste optie verder uitwerken met details. Hier komt het proces van kleurgebruik aan bod, maar ook lettertype en andere elementen die het logo compleet maken. Zo filteren we in overleg naar de mooiste versie voor jouw bedrijf.

Hier zie je een deel van zo'n proces. Vanuit schetsjes zijn we uitgekomen op het uiteindelijke logo rechtsonder.

logo ontwerp

 

ERVARING

Vanuit mijn werkzaamheden bij een theaterbureau heb ik in het verleden veelal creatieve logo's bedacht, ontwikkeld en uitgebracht. Bij deze logo's mocht het altijd een onsje meer zijn. De opmaak deed ik in photoshop, met pixels en dat was voor de doeleinden goed genoeg. Posters, flyers, folders, visitekaartjes, krantjes, fotokaarten, banieren, kleding. Van alles kon er gemaakt en bedacht worden  Toch haalde de vectoren techniek me in en heb ik dit werk een aantal jaren gepauzeerd. 

Nu, in 2023 pak ik het weer op. Na een opleiding Illustrator zijn de juiste linkjes en de lijntjes weer gelegd en o zo belangrijk...ik heb er veel plezier in. 

 

Sorteer op
 • logo voorbeeld
  logo voorbeeld

  Logo ontwerp

 • logo voorbeeld
  logo voorbeeld

  Logo ontwerpWaar ben je zonder beeldmerk?Als bedrijf of organisatie kun je er niet zonder, een eigen logo.Een logo geeft jouw identiteit weer, het is de eerste indruk die klanten krijgen. Heb je wel eens een quiz gedaan waarbij je…

 • logo voorbeeld
  logo voorbeeld

  In 2023 ontwierp ik dit logo voor mijn eigen bedrijfWaar ben je zonder beeldmerk?Als bedrijf of organisatie kun je er niet zonder, een eigen logo.Een logo geeft jouw identiteit weer, het is de eerste indruk die klanten krijgen.…

 • logo uit 2012
  logo uit 2012

  In 2012 ontwierp ik dit logo voor Amstor EntertainmentWaar ben je zonder beeldmerk?

 • logo uit 2012
  logo uit 2012

  In 2010 ontwierp ik dit logo voor Amstor Entertainment

 • logo uit 2015
  logo uit 2015

  In 2015 ontwierp ik dit logo voor een onderdeel van Amstor entertainment.

© 2017 - 2024 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel