Over EllenOver Mij

Welkom op mijn webshop! Ik ben Ellen Draaisma een gepassioneerde illustrator en vormgever met een liefde voor kleur, creativiteit en expressie. Ik werk zowel digitaal als op papier, en mijn portfolio omvat een breed scala aan stijlen, van losse dierenportretten tot ingewikkelde en vrolijke patronen. Mijn stijl varieert van levendige en felle kleuren tot zachte en rustgevende tinten, afhankelijk van het project en de emotie die ik wil overbrengen. Zo zijn de stoffen voor buiten vaak een stuk feller dan de kleuren die ik gebruik voor binnen. 

  • Digitaal ben ik werkzaam in Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Procreate.
  • Daarnaast werk ik op papier en canvas, met potlood, fijnschrijver, aquarelverf, acrylverf, kleurpotloden en stiften. 

Mijn filosofie:

Ik ben eerder geneigd tot creatieve vrijheid dan tot strikte richtlijnen.

Mijn creatieve proces begint met enkele basisideeën, maar ik ben flexibel genoeg om tijdens het werk diverse andere paden te verkennen. Het herhalen van dezelfde taak is voor mij uitdagend, zelfs heel moeilijk. De meest bevredigende resultaten ontstaan wanneer ik het creatieve proces zijn natuurlijke gang laat gaan. Zo kunnen er soms hele goede ideeen verdwijnen en plaats maken voor totaal iets anders. Kill your darlings is mij niet vreemd.

Duurzaamheid:

In de huidige tijd van het hebben van veel spullen, vind ik het belangrijk dat de spullen die gemaakt worden, ook gebruikt worden.

Daarom ben ik blij dat ik een productiehuis (fabriek) heb gevonden, in het Noorden van het land, die mij maatwerk kan leveren. Wil ik 1 kussen met een specifieke print, dan kan ik 1 kussen laten maken. Zonder een hele rol met dezelfde stof te hebben. Voordeel is dat we geen overproductie draaien, de lokale werkgelegenheid gestimuleerd wordt en het bedrijf verder kan innoveren in millieubewuste keuzes. Nadeel? Eerlijk is eerlijk. De prijs is wat hoger dan een artikel bij een Blokker, Hema of Action. Binnen het bieden van maatwerk en kwaliteit bieden we toch een heel betaalbaar product aan. 

Bedankt voor het bezoeken van mijn webshop. Ik hoop dat u geniet van mijn werk en de passie die ik erin stop. Laten we samen iets moois creëren!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2024 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel