Kleurig Design, Retro, nieuw gemaakt en toch duurzame kussens?

Deze vrolijke gekleurde retro geinspireerde kussens zijn allemaal ontworpen door Ellen en worden in kleine oplage gemaakt in een fabriek in Friesland. Ze zijn Exclusief verkrijgbaar in mijn webshop en op verzoek ook aan te passen aan jouw kleur en smaak. Een aantal kussens heb ik op vooraad, maar de meeste kussens laat ik speciaal voor jou maken, en dat proces duurt ongeveer een week. 

Op deze manier van produceren mag je het gerust duurzaam noemen.

Want wat gemaakt is wordt gebruikt. Ook leuk dat de fabriek niet ergens in een ver land staat maar gewoon in het Noorden van Nederland. Dit geeft korte lijnen en een garantie op kwaliteit en goede werkomstandigheden.

Deze retro design sierkussens met originele ontwerpen van Ellenstyll kun je zeker niet saai noemen. Ze passen in een strak interieur, een retro interieur en ook in je caravan of boot.

Daarnaast geeft het de mogelijkheid om oneindig door te ontwerpen zonder dat er gelijk grote lappen stof voor worden gedrukt. Alleen maar win-win!

dus wil jij een bijzonder retro kussenhoes voor jouw retro interieur?

Of zoek je een sierkussen met grappige dierenprint voor in de kinderkamer?

Maar ook een stijlvol kussen met een afbeelding van een vogel is een mogelijkheid.

Maar wat is Retro dan eigenlijk?

Retro refereert vaak naar een stijlvolle terugkeer naar een eerder tijdperk of mode. Het kan verwijzen naar kleding, meubels, technologie, ontwerp, muziek, of andere aspecten van cultuur. De term "retro" kan ook worden gebruikt om te beschrijven iets dat geïnspireerd is door een eerder tijdperk, maar in een moderne context. Retro is al jaren 50 en 60, daarvoor is het meer antiek in mijn beleving. Zelf ben ik een liefhebber van de uitbundige jaren 70 stijlen, De stijl waarin ik nog een peuter was; jute, kurk, oranje, paars en bruin, bloemen, patronen, vloerbedekking en dekens.

 

Deze ging toen plotseling over in een overschreeuwende jaren 80: neonkleuren, en pastel, schoudervulling, Miami Vice, rolschaatsen en schreeuwende bijna vibrerende  patronen. Ook dat is ondertussen retro en ik denk dat de retro jaren 90 ook niet lang op zich laten wachten. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal terug komt op de grote inspiratie hoop. 

 

En wist je dat ik ook kussens kan voorzien van jouw bedrijfslogo? en dat ook nog gecombineerd met mijn designs. Er is zo ontzettend veel mogelijk. Dan kom je op een stukje maatwerk waarbij je niet zomaar op de koop knop kunt drukken. Maar weet dat elke vraag die je stelt via Ellenstyll, ook bij Ellen terecht komt. Een korte lijn, want er is geen personeel.

retro, retro kussen, retro tuinkussen, outdoor kussen, kussenhoes kleur, maatwerk kussen, caravan kussen, camperinterieur, retro interieur, ellenstyll

© 2017 - 2024 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel