Sorteer op

Retro onderzetters


retro onderzetter

 

Retro en vrolijke onderzettersretro-onderzetters-bloem

Afgelopen kerst kregen wij van een leverancier van mijn man een setje van 4 onderzetters met een wit hert in een kerstachtige sfeer. Deze onderzetters van Vinyl zagen er prachtig uit, een heel leuk cadeau om te krijgen. Ik heb ze bestudeerd, en dacht...dit kon wel eens bij de printfabriek uit de regio komen. Zou ik dit ook kunnen?

En ja hoor, op dat moment had ik een les (ik doe nog een online opleiding) over snijlijnen en kon ik het uitproberen. Uitproberen is bij mij altijd de volledige versie, dus ik liet 100 stuks onderzetters en een paar muismatten drukken. Ik had wel eerst op de socials gevraagd of mensen hier interesse voor zouden hebben.

vissen-onderzettersDe eerste lichting was zo mooi!

Dat ik gelijk meer prints heb laten komen. Wel van alles een beetje hoor, het moet ook wat exclusief blijven en ik wil ook geen overproductie. Bij laten maken kan altijd, ik heb ze in een paar dagen weer op voorraad. 

Afgelopen week kwamen er de retro appeltjes bij. Dit was nog niet zo makkelijk maar het is gelukt binnen alle snij mogelijkheden. Er volgen nog meer, later in het jaar.

 

 

Oappel-retro-onderzetternze retro onderzetters zijn de perfecte accessoire voor elke tafel! Deze sets bestaat uit vierkante, ronde en appelvormige onderzetters in een scala aan kleuren en prints. Gemaakt van vinyl met een geschuimde onderkant voor extra bescherming van uw meubels. De prachtige prints op de bovenkant zorgen voor een vrolijke touch aan elke tafel. Ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect voor in de keuken, eetkamer of zelfs op kantoor. Voeg een beetje retro flair toe aan uw interieur met deze unieke onderzetters!

 

 

 

 

 

 

 

Om in Google hoog te scoren heb ik nog veel meer woorden nodig. Dat is de reden voor het volgende verhaal, een leestip over een boek met als thema onderzetters: 

Leestip

 

 

The Coasters" van Bruce DeSilva is een spannend verhaal dat het thema onderzetters op een unieke manier behandelt. Het boek volgt een groep vrienden uit dezelfde buurt, Joe, Bobby, Jimmy en Paulie, die besluiten om een nieuwe manier te vinden om geld te verdienen en besluiten om onderzetters te stelen en te verkopen. Dit leidt tot een reeks van spannende gebeurtenissen die de lezer zal meeslepen in het verhaal.

Het boek begint met de introductie van de hoofdpersonen. Joe, Bobby, Jimmy en Paulie zijn allemaal vrienden uit dezelfde buurt en komen regelmatig bij elkaar om over hun problemen te praten. Joe is een ambitieuze jonge man die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Bobby is een gevoelige jongen die vaak problemen heeft met zijn vader. Jimmy is een grappige jongen die altijd klaarstaat om te helpen. Paulie is een rustige jongen die vaak de rol van de mediator op zich neemt. Samen vormen ze een hecht groepje vrienden.

Op een dag besluiten ze om een nieuwe manier te vinden om geld te verdienen en besluiten ze om onderzetters te stelen en te verkopen. Ze beginnen met het stelen van onderzetters uit bars en restaurants in de buurt en hebben succes met hun plan. Ze verkopen de onderzetters aan een antiekwinkel en het geld stroomt binnen. Ze zijn blij met hun nieuwe inkomstenbron en besluiten om het stelen van onderzetters uit te breiden naar andere steden.

Maar de politie begint verdachte activiteiten op te merken en gaat op onderzoek uit. De vrienden proberen hun sporen uit te wissen, maar ze worden uiteindelijk betrapt. De situatie escaleert als een van de vrienden, Bobby, wordt gewond tijdens een confrontatie met de politie. De andere vrienden besluiten om hem te helpen en proberen hem uit de handen van de politie te houden.

Het boek neemt een spannende wending als de vrienden zich in steeds gevaarlijkere situaties bevinden en hun relaties met elkaar en met anderen worden op de proef gesteld. Joe, die altijd de leider van de groep is, begint te twijfelen aan hun plan en de gevolgen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2023 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel