Sorteer op

Leuk dat je kijkt naar de Sarina oorbellen van Ellenstyll!

Hier vind je geen standaard oorbellen, maar kleine kunstwerkjes die ik met veel liefde maak. Ik ben Ellen Draaisma en ik verwerk mijn eigen tekeningen, illustraties en schilderingen in elk paar oorbellen. Het is alsof je een stukje van mijn creatieve wereld draagt. Bij de Sarina oorbellen is er nog wat extra's aan toegevoegd. Een mooi emaille hangertje siert onder de afbeelding. Ondanks dit zijn ze echt lichtgewicht.

Kleuren die Passen bij jou!

Ik snap dat kleur belangrijk is en dat ieder van andere kleuren houdt. Daarom breng ik de oorbellen in heel veel verschillende kleuren uit.

Comfort

Ook bij oorbel Sarina kun je verschillende materialen en oorhaakjes. De ene persoon vindt de klapoorbel fijn, terwijl de ander liever een frans oorhaakje draagt. Dit mag je aangeven bij de opmerkingen.  Alle soorten zijn wel op voorraad. Daarnaast gebruik ik alleen nikkelvrije materialen en kan ik ook verzilverde haakjes gebruike.. Zo kan je onbezorgd stralen met de Ellenstyll oorbellen.

Ontdek Jouw Favoriet

Neem rustig de tijd om rond te kijken. Ik geloof dat het perfecte paar oorbellen niet alleen je look, maar ook je humeur kan opvrolijken. In dit menu vindt je de Sarina collectie. Er zijn nog veel meer oorbellen in de andere menu's.

Dank je wel dat je de wereld van Ellenstyll binnenstapt. Ik hoop dat je hier iets vindt dat jouw hart sneller doet kloppen.

Liefs, Ellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2024 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel