per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 21 resultaten
  • 1
  • 2

 

Welkom bij de Beestenbende van Ellenstyll

Beste dierenliefhebbers en kaartenverzamelaars! Ben je klaar om een wereld vol wollige, gevleugelde en soms ietwat ondeugende vrienden te ontdekken? Kom binnen en ontdek de te gekke ansichtkaarten met dieren die recht uit mijn creatieve brein zijn gesprongen! Elke kaart in deze galerij is door Ellen eigenhandig getekend, geschilderd of als patroon gemaakt metdaarbij een flinke dosis passie voor dieren en een scheutje gekkigheid.

Stijlen zo divers als het dierenrijk:

Van relaxte aquarellen die het zonlicht vangen tot digitale gequilte designs die meteen uit je scherm lijken te springen en vrolijke fleurige dierenpatronen. Elke stijl weerspiegelt een deel van mijn ziel en de unieke persoonlijkheid van de dieren die we hebben rondlopen, zwemmen en vliegen. 

Op Natuurpapier gedrukt:

Wist je dat onze ansichtkaarten niet alleen jouw dagen opvrolijken, maar ook vriendelijk zijn voor Moeder Aarde? We drukken elke kaart op een mooi mat natuurpapier om die echte, organische vibe vast te leggen. Goed beschijfbaar en in kleine oplagen. 

Vogels, Katten, Wasberen en al hun Makkers: Van vrolijke vogels die een serenade zingen tot katten die ons hun koninklijke blikken gunnen, en van stiekeme wasberen tot vrolijke insecten – onze ansichtkaarten vormen een vrolijke beestenbende! Elk beest heeft zijn moment en elke kaart draagt een beetje van mijn ziel met zich mee.

Klaar om een stukje van mijn creatieve reis te ontdekken? Elk dier, elk design, elk lachje is met liefde gemaakt en wacht erop om je hart te stelen.

© 2017 - 2024 Ellenstyll | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel